Modeller på video: de smukkeste kvinders kamoer
Modeller på video: de smukkeste kvinders kamoer

Video: Modeller på video: de smukkeste kvinders kamoer

Video: Modeller på video: de smukkeste kvinders kamoer
Video: Bondi to Coogee Coastal Walk - Sydney, Australia - 4K60fps - 6 Miles! 2024, Marts
Anonim
00 cover model
00 cover model
de sang sangen synkroniseret, smuk og vild. Eksperimentet gik så godt, at Duran Duran besluttede at genoprette ideen med Girl Panic! i 2011 fire supermodeller i en villa, der spiller bandets medlemmer: Helena Christensen, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova. Halvfemsernes bedste samlet i en enkelt blank kortfilm.

Blandt de unge modeller, der har optrådt i musikvideoer, husker vi Agyness Deyn, den engelske blonde arving til Kate Moss, også en oprører og musikelsk, i videoen af Who by the Five O'Clock Heroes. Indtil for nylig var Agyness en del af den nu opløste Lucky Knitwear -gruppe. Så har vi så mange sangmodeller, som du vil, husker du Naomi Campbell, der sang Love and Tears? Og Carla Bruni med sin guitar? Men den, vi bedst kan lide at se (og lytte til), er bestemt Karen Elson, den eksplosive rødhårede ekskone til Jack White of the White Stripes, der lancerede sin rigtige musikalske karriere (uden at opgive det som model) i 2010 med The Ghost Who Walks.

Sidst i vores hurtige opsummering (men ikke sidste i vores hjerter) er Gemma Ward, modellen, der begyndte sin karriere som 15 -årig, og som i 2008 efter Heath Ledgers (hendes nære ven) død trak sig tilbage fra catwalks, stjernen i John Mayers video Døtre. Gemma har for nylig annonceret sit forestående hjemkomst efter at have deltaget i det seneste afsnit af Pirates of the Caribbean, vil det være på mode eller i en musikvideo?

Anbefalede: