Festivalhår: Boho -inspiration til romantiske fletninger og frisurer
Festivalhår: Boho -inspiration til romantiske fletninger og frisurer

Video: Festivalhår: Boho -inspiration til romantiske fletninger og frisurer

Video: Festivalhår: Boho -inspiration til romantiske fletninger og frisurer
Video: Festhår look 7: Fletninger i pandehår (DIY) 2024, Marts
Anonim
BEAUTY Capelli ispirazione boho 00 Cover collage
BEAUTY Capelli ispirazione boho 00 Cover collage
vælger en fiskehale fletning, uden at definere den for meget, til et elegant og samtidig "naturligt" resultat. Julianne Hough foretrækker en mere defineret fletning: den starter fra hårgrænsen og fortsætter til bagsiden af nakken og indrammer ansigtet. Tousled updo og midterlinje til Jennifer Lawrence, der efterlader sidetufterne frie i ansigtet og omgiver hovedet med en klassisk fletning. Frynser i ansigtet og fletning omkring hovedet til Florence Welch af Florence + The Machine, der øger den boheme attraktion med gyldne tilbehør i håret. Elegant updo til Katy Perry: for at belyse frisuren væv en gylden tråd sammen med håret. Skandinavisk inspireret frisure til Valmue Delevigne: hår samlet med en central linje, fletningen starter fra siderne af hovedet, for at slutte sig bag nakken.

Sidefletning

Den klassiske sidefletning kan ikke mangle, men med et bevidst ulavet og ujævnt look. Få inspiration fra Blake Lively: Lad de forreste tuer fri for at indramme ansigtet, mens du samler længderne til en løs og forvirret sidefletning. Pandehår og sidefletning til Bella Thorne: vælg en blød og ikke særlig defineret fletning. Jennifer Morrison bland forskellige udseende: rul en lille fletning om dit hoved og lav en sildebensfletning, blød og pjusket.

Inspiration fra catwalks

Ikke kun berømtheder: også for Modeshows forår / sommer 2014 inspirationen var boho. Som for Dolce & Gabbana: bløde og naturligt udseende haircuts, med hår holdt på plads af smykkede tilbehør og små blomsterkroner. Omfattende og skæv høst, beriget med små lyserøde blomster til Zac Posen. Fletninger i forskellige størrelser går til at oprette en defineret afgrøde til Fatima Lopes, mens Nicole Miller hun foretrækker en stor ujævn fletning stoppet på panden på modellerne. Romantisk kig efter Rebecca Minkoff: sidelinie og en lille fletning brugt som pandebånd. Til sidst en blød og ujævn indviklet vævning til Giles, der efterlader håret forvirret og voluminøst ved bunden.

Anbefalede: