Stacy Martin: skønhedslook med nøgen makeup eller rød læbestift
Stacy Martin: skønhedslook med nøgen makeup eller rød læbestift

Video: Stacy Martin: skønhedslook med nøgen makeup eller rød læbestift

Video: Stacy Martin: skønhedslook med nøgen makeup eller rød læbestift
Video: 7 Things You Didn’t Know About Stacy Martin 2024, Marts
Anonim
COVER STACY
COVER STACY
har inden for rækkevidde Amazing Face Foundation: den oliefri formel er let og blander sig øjeblikkeligt med teint. Ufuldkommenhederne dækkes øjeblikkeligt, på samme tid forbliver ansigtets hud frisk og hydreret i lang tid. For at færdiggøre basen og holde skinnende områder i skak, Fordel tænkte han Porefessional Agent Zero Shine: det løse pulver, med en uovervindelig konsistens, er i stand til at tilbyde en mat teint. Kinderne forstærkes med sarte nuancer som f.eks Den ene, den kompakte pink blush med en mat finish, lavet af bareMinerals.

Øjne Øjenmakeup fremstår enkel og minimal, men ekstremt velafsluttet. Udseendet er skitseret af en tynd linje med eyeliner Automatisk fin Eyeliner fra Shiseido: den særlige filtspids er i stand til at skabe præcise og klare linjer med få bevægelser. Vipperne sublimeres af en mascara -lignende Hypnôse Star Mascara fra Lancôme: takket være kegle -applikatorbørsten er det muligt at opnå intense kurver og volumen.

Læbe Ædru look også med hensyn til læbe make-up Lip Pencil fra Nars i Lodhy nuancen: den praktiske blyantpakke er perfekt til at have med i håndtasken til små justeringer. Til særlige lejligheder elsker den smukke Stacy at bære nuancer som Rouge Dior i Rouge Cannage: farven fremstår fuld og lys ved første pasning, på samme tid er læberne hydreret og beskyttet.

Anbefalede: