Sommeraftener i kostume! Hele Calzedonia med LYCRA® fiber
Sommeraftener i kostume! Hele Calzedonia med LYCRA® fiber

Video: Sommeraftener i kostume! Hele Calzedonia med LYCRA® fiber

Video: Sommeraftener i kostume! Hele Calzedonia med LYCRA® fiber
Video: First week of November outfits haul! Wearing knee high boots at all cost!👢🤎 2024, Marts
Anonim

Musten af sommer 2017? Det badedragt som for den næste sæson også vil afslutte aftenlooken med en glamourøs note. Derfor ikke længere en beklædningsgenstand, der udelukkende og udelukkende er knyttet til dage på stranden eller svømning i poolen, men et sofistikeret nøglebrik til at vise sig ved solnedgang eller under stjernerne ved de mest varierede lejligheder.

03
03

Er du klar til at finde ud af, hvordan du skal bære den? Vi har masser af ideer til at kopiere for at replikere udseendet på fester, happy hours og rundt i byen. Til en strandfest kan du f.eks. Kombinere den med en lang nederdel i et let stof med en dyb slids og et par læderflade sko, der skal afsluttes med en mini halmpose. For en aperitif ved poolen, vælg denimshorts med høj talje og et par lavklipede flip-flops med en boho-chic smag. Hvis du derimod planlægger et møde med venner i byens centrum, skal du kombinere det med lange slim fit bukser og turde have stiletto på (aftenen kan ende i et diskotek!). Endelig kan dem, der dyrker sport om natten, vælge det til jogging langs strandpromenaden i kombination med tekniske shorts og sneakers.

01
01

Hvad angår modellen at fokusere på, er kodeordet minimalisme. Det sejeste i øjeblikket er vigtigt og enkeltfarvet, i en intens farve som rød, sart som olivengrøn, ærlig som hvid, tidløs som sort. For os var det kærlighed ved første blik med den nye linje med kostumer Calzedonia som foreslår en mere højskåret og lavskåret rygmodel, Susan, og en version med et olympisk snit og sporty smag, Megan.

Både enkle i rækken og nuancer, de er lavet alsidige, hyperkomfortable og meget modstandsdygtige takket være brugen af fiber LYCRA® som garanterer en perfekt pasform og bevægelsesfrihed.

Opret kostumelooket til dine sommeraftener med Susan og Megan, og del det på sociale netværk med hashtagget #FRI dinSOMMER

Anbefalede: